Vrijwilligers2023-03-22T12:56:54+01:00

VRIJWILLIGERS

Wordt lid van ons team!

VRIJWILLIGERS

Wordt lid van ons team!

Join de Collect-a-Crew!

Wil jij deel uitmaken van de leukste collectibles expo van Nederland?

Wil jij helpen bij Collect-a-Con en vind je het niet erg om hard te werken? Wil je een exclusief kijkje achter de gordijnen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Collect-a-Con.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en behulpzame vrijwilligers die beschikbaar zijn op 23 April 2023. Herken jij jezelf in deze omschrijving, dan hebben we jou zeker nodig. Word onze held en meld je aan als vrijwilliger.

Let op: Je kunt alleen vrijwilligerswerk doen als je 18 jaar of ouder bent.

Wat ga je doen ?

We meeten altijd eerst online via Google Meets. In deze meet vertellen we jou over Collect-a-Con.

We leggen je uit wat de verschillende taken zijn en wat je kunt verwachten. Daarnaast maken we graag kennis met je en wordt er gekeken welke taken het beste bij je passen. Het liefst hebben we vrijwilligers die het hele weekend of de gehele dag kunnen helpen.

Je wordt ingepland voor een bepaalde taak. Dit kan het scannen van tickets zijn, gastheer zijn voor een van onze gasten, vliegende keep zijn of andere verschillende taken uitvoeren.

Je kunt natuurlijk aangeven wat je voorkeur is, maar houd er rekening mee dat we niet kunnen garanderen dat je deze taak krijgt toebedeeld. Het zal zeker bijdragen aan het creëren van een fantastische ervaring voor onze bezoekers.

Wat bieden wij jou?

  • Een waanzinnige werkervaring bij de grootste collectibles expo van Nederland
  • Een Collect-a-Con Crew-shirt of hoodie.
  • Eten en drinken gedurende de dag.
  • Reiskostenvergoeding
  • Ben je de ene dag aan het werk, dan krijg je een kaartje voor de andere dag.
  • Voor wie een heel weekend meehelpt, proberen we één keer per jaar een vrijwilligers dag te organiseren.

Collect-a-Crew FAQ

Worden mijn reiskosten vergoed?2023-03-09T15:37:22+01:00

Uw reiskosten worden vergoed tot maximaal 100 km per dag met de auto. Reis je met de auto dan is de vergoeding 0,19 cent per kilometer. Reis je met het openbaar vervoer, dan vergoeden wij jouw vervoerbewijs op basis van (2e klasse). Na Collect-a-Con ontvang je een declaratieformulier van ons.

Welke taken kan ik verwachten?2023-03-09T13:17:35+01:00

Je krijgt een bepaalde taak, zoals het scannen van tickets, hosting voor een van onze gasten of andere taken.
Je kunt ons wel laten weten wat je voorkeur is, maar we kunnen niet garanderen dat je die specifieke taak krijgt. Wat je ook doet, het zal bijdragen aan een onvergetelijke ervaring voor onze bezoekers.

Wanneer kan ik mij beter niet aanmelden ?2023-03-09T13:23:25+01:00

Twijfel je op voorhand of je kunt komen? Bij elke editie van Collect-a-Con willen wij dit verbeteren ten opzichte van de vorige editie om onze bezoekers een nog betere ervaring te geven. Om dit te voor elkaar te krijgen moeten we kunnen rekenen op onze vrijwilligers.

Waarom zou ik mij opgeven?2023-03-09T13:24:48+01:00

Je helpt mee om een geweldige ervaring voor onze bezoekers te creëren en je krijgt de kans om een exclusief kijkje achter de schermen te nemen bij Collect-a-Con. Je doet werkervaring op bij een van de meest boeiende evenementen van Nederland.

Hoe oud moet ik zijn om mij aan te melden2023-03-09T13:16:41+01:00

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn.

Aanmelden

Ga naar de bovenkant